صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد
سرخط خبرها

ویروس جدیدی از سویه‌های کرونا یا آنفلوآنزا گزارش نشده است | بستری‌شدگان در بیمارستان و آی‌سی‌یو بیماران مبتلا به آنفلوآنزا هستند

  • کد خبر: ۱۹۷۳۶۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
ویروس جدیدی از سویه‌های کرونا یا آنفلوآنزا گزارش نشده است | بستری‌شدگان در بیمارستان و آی‌سی‌یو بیماران مبتلا به آنفلوآنزا هستند
رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر در بیمارستان و آی‌سی‌یو بیماران مبتلا به آنفلوآنزا بستری هستند و شرایط به گونه‌ای است که وزارت بهداشت به تدریج توصیه‌هایی مبنی بر رعایت برخی الزامات را بیان می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

علیرضا صداقت در حاشیه مراسم افتتاحیه کنگره سراسری جراحان خراسان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: این روز‌ها نگرانی خانواده‌ها در خصوص شیوع آنفلوآنزا به‌جاست و توصیه‌های زیادی توسط مجامع علمی پزشکی کشور صورت می‌گیرد، بنابراین ضروری است مراقبت‌ها را فراموش نکنیم.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته نیز آنفلوآنزا را داشتیم، عنوان کرد: ویروسی به نام کرونا چند سالی در دنیا به صورت همه‌گیر خود را نشان داد و خسارات زیادی وارد کرد، اما آنفلوآنزا سال‌هاست به صورت فصلی بیماری‌زایی می‌کند که کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست.

صداقت بیان کرد: آنفلوآنزا قدرت همه‌گیری بسیار زیادی دارد و به‌راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود، بنابراین ما همچنان باید در مرحله اولیه مراقبت یعنی مراقبت از خود و دیگران باشیم. وزارت بهداشت نیز مجدد الزام استفاده از ماسک را در مجامع عمومی و مکان‌های سرپوشیده اعلام کرده، بنابراین این یک نگرانی جدی بوده که وزارت بهداشت با توجه به آمار‌های نسبی که در دسترس دارد این توصیه را به صورت یک الزام مطرح کرده است.



رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این آنفلوآنزا جدید نیست، فصلی بوده و انواع مختلفی دارد، تصریح کرد: این نکته مهم است که آنفلوآنزا قدرت انتشار و انتقال بسیار زیادی دارد، بنابراین وظیفه اولیه ما حفاظت فردی خودمان است تا دیگران را مبتلا نکنیم. نکته بعدی این است که در مجامع عمومی میزان ابتلا را زیاد فرض کنیم، حتی اگر افرادی که با آن‌ها در ارتباط هستیم علایم نداشته باشند، بنابراین مهم‌ترین کار ما این است که از ماسک استفاده کنیم.

وی افزود: نکته سوم در خصوص علائم بوده که شامل سرفه، آب‌ریزش بینی، خستگی، کوفتگی، ضعف، بدن‌درد و عضله‌درد است. وقتی این علائم بروز پیدا کرد، سه، چهار روز از ورود ویروس به بدن فرد می‌گذرد؛ یعنی احتمال دارد فرد دیگران را علامت‌دار کند. به محض شروع علایم باید درمان شروع شود. مراقبت‌ها در سطح خانواده و تماس‌های فردی و شغلی رعایت و در صورت نیاز استراحت در نظر گرفته شود.

صداقت گفت: در حال حاضر در بیمارستان‌ها افراد مبتلا به آنفلوآنزا را به صورت بیماران بدحال داریم که عموماً سالمند بوده یا بیماری‌های زمینه‌ای دارند. ساده‌انگاری نداشته باشیم، ویروس آنفلوآنزا بستگی به شرایط ایمنی بدن می‌تواند در حد کرونا بیماری‌زایی کند. در حال حاضر در بیمارستان و آی‌سی‌یو بیماران مبتلا به آنفلوآنزا بستری هستند و شرایط به گونه‌ای است که وزارت بهداشت به تدریج توصیه‌هایی مبنی بر رعایت برخی الزامات را بیان می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->